Lineage2
New Members
Nick glównej postaci, klasa, lvl:
-jescze niema pewnie Fx jak bedie dostępne
Nicki alternatywnych postaci, klasy, lvl:
-jescze niema ale bedzie pewnie jakis spoil
Twój wiek:
-19
Ile grasz codziennie/przez caly tydzien:
-4h min zdazalo sie ze 12h z przerwami na jedzienie, jest jescze szkoła i praca ale staram sie jak moge
Czy uzywasz teamspeaka/mikrofonu:
-TAK
Czy mozesz byc na Siege o dowolnej godzinie:
- raczej TAK ( praca/szkoła )
Na jakich serwerach, w jakich klanach grałeś:
-l2p bialo czerwoni poczatki z l2
frienz l2 prawie 2 lata w Underworld
Jaki posiadasz obecnie ekwipunek:
-nic
Czy znasz kogos z Invisible:
-nie
Dlaczego chcesz byc w klanie:
-l2 to gra zespołowa polega na graniu z ludzmi pozatym interesuje mnie klan DD = łucznicy + support bez zadnych smierdzących magów ani postaci które w zaden sposób nie sa przydatne w klanie np tyrant w pt luczników... nawet nie dobiega do mobów , szukam klanu który wie do czego zmierza a takim sie klanem wydajecie
pvp i wojny mile widziane
Uwagi:
-dopiero zaczynam na tym servie część starej ekipy rozeszła sie po officjalu a część odpuściła sobie granie w l2
narazie nie mam nic na supreme ale mysle ze b grade zalozy w ciagu około 2 tygodni przy pomyślnych wiatrach, postaci tez niemam bo chce sie dowiedziec co potrzebują ludzie w klanie na 1 miejscu jest HE jesli chodzi o DD a jesli potrzeba supportu no to WC/OL jestem otwarty na propozycje
Verdil
wszystko ok, ale my nie gramy na Supremie xD
Administrator
Graliśmy na paradise jak wstał ale padł Więc na razie nie mamy servera, pogrywamy na www.l2solid.com albo w inne gry. Nie wiem czy rekrutacja jeszcze w ogóle istnieje niech się blake wypowie.
Kali100
Wg. mnie to najlepsza zabawa to jest teraz na TSie nie ważne gdzie gramy