Lineage2
New Members
Witam wszystkich.
Po waszym odejsciu z servera zarzucilem Silver Rangera lvl 68 (tymczasowy nick DarkVish) na Spellsingera (nick DkarnDook jak zawsze). Obecnie 73 lvl... i ciagne do 80 i dalej...
Jezeli zostaniecie przy zalozeniu lucznicy +support watpie czy bedzie dla mnie miejsce. Jezeli Pavel wroci na serwer napewno bedzie mogl liczyc na moja pomoc w sprzecie (wcielo nam swsa z niewiadomych przyczycn). Piszesz ze BD, a gdzie sie podzialy Pavel te marzenia o PR ?
Jeszcze mala gratka dla lucznikow, moze kogos zainteresuje: http://l2-paradise.com/forums/showthread.php?t=12076 To z eventu ktory wygralem (w wypadku porazki cena byla calkowita kasacja postaci i sprzetu...)
Ostatnio edytowany przez Dkarn (2006-05-28 19:37:04)
Administrator
Witaj Dkarn, cuz wolalbym zebys zostal przy luczniku, chodz jesli bedzie na Paradise kiedys Olimpiada wtedy przydaloby sie nam pare takich rodzynkow jak np Spellsinger, Sorc czy DA. Musimy o tym jeszcze porozmawiac
Co do Pavla to z tego co wiem bedzie gral SWS (nic mi nie mowil o PR chodz proponowalem mu innych lucznikow do przejacia)
New Members
No ja sie nie pisze jednak gdyz za malo gram i sie nie nadaje raczej.
Ale pozdrawiam
pr0
Te Dook ten Majestic Light to na mojego HE a Dooma dam Lookowi :]
Ale set za set
Ostatnio edytowany przez Armetis (2006-05-29 09:04:26)
New Members
Majestic Light poszedl za:
-Doom Light Set +4
-Dual SLS +4 (wymienione potem za Dark Crystal Breastplate)
-Dark Screamer +8
-Strider
-Dark Crystal Gaiters
-C grade Shield
-4 recipe, kilkadziesiat bladow, kilkadziesiat key matsow, matsy..
Wiekszosc caly czas oferowala: Kris+ Focus, Wywerna, Tallum Light Set...
To tak dla Ciekawosci
Teraz tak:
-Doom Light Set dostal Lookout, ale bedzie latal w Zubeju ktorego tez dostal, natomiast Doom Light Seta wymieni sobie na Bopa
-Dark Crystal Set (czesciowy) oraz Dark Screamera +8 dostal Squallord (bedzie mi splacal w ratach jak sie rozwinie
To tyle jezeli chodzi o czesciowa wam pomoc.
Natomiast co do mojego ewentualnego wstapiania, to narazie pozostane bez klanu. Nie wiem czy Invisible nie zniknie za tydzien lub czy sie rozwinie i bedzie aktywny na tyle zeby zaspokoic moje zadze
Ostatnio edytowany przez Dkarn (2006-05-31 13:10:49)
Friend
Pwned... sprawdz date postow